WELKOM!

Mulder Training, hét vertrouwde adres voor een breed aanbod van (bedrijfs)opleidingen. 


Met bedrijfsopleidingen investeert u in uw mensen, in uw bedrijf. U wilt dat uw personeel beter, óf breder ingezet wordt. Of u bent op zoek naar een baan, en wilt een certificaat of rijbewijs behalen dat uw kansen vergroot op de arbeidsmarkt. Met onze ruime ervaring op diverse werkterreinen, onze nauwe aansluiting op de praktijk en onze flexibiliteit kunnen we u een goed passend opleidingstraject bieden. Samen met u, afgestemd op uw ontwikkeldoelen en uw wensen.

 

Logistiek

Alle beroepschauffeurs zijn als gevolg van de richtlijn verplicht 35 uur nascholing te volgen in een periode van 5 jaar om hun vakbekwaamheid (Code 95) te behouden. Een verplichting die u op een goede, praktische en voordelige manier wilt invullen! We bieden een compleet nascholingspakket Code95 aan, dat we vooraf met u samenstellen. Tip: check onze cursusagenda om te zien wanneer u mee kunt doen.

Rijopleidingen

Uw vrachtwagen rijbewijs (C/ CE) behalen en vrachtwagenchauffeur worden? Wij verzorgen alle opleidingen die nodig zijn om goed te kunnen functioneren als nationaal- en internationaal vrachtwagenchauffeur. Bel of kom langs en laat u informeren over de mogelijkheden.

Veiligheidscursussen

Ook met opleidingen op gebied van veiligheid in algemene zin kunnen we u helpen. Je kunt hierbij denken aan Heftruckcursussen, VCA, BHV of EHBO. Maar we gaan net een stapje verder. Zo hebben we workshops en cursussen ontwikkeld voor het voorkomen en beperken van fysieke overbelasting, voor bijvoorbeeld productiepersoneel. En voor de preventie van (auto)schade voor uw monteurs en adviseurs in de buitendienst. We denken graag mee, hoe we binnen uw bedrijf van waarde kunnen zijn.